Intensivbehandling

Intensivbehandling

Når hvert øjeblik tæller, hjælper vores teknologi speciallægerne i det hektiske arbejde med at redde liv og behandle patienter på intensivafdelingen.

Alvorlige og livstruende sygdomme og skader kræver indsatser fra højt specialiseret sundhedspersonale og avancerede medicinske ressourcer til at støtte patientens normale kropsfunktioner. På dette kritiske tidspunkt er alle behandlingsindsatser af afgørende betydning for, at kroppen kommer sig. 

Vi er en betroet samarbejdspartner for sundhedspersonalet på intensivafdelingen. Vi bidrager ikke blot med intravenøse lægemidler og infusionssystemer, men også med unik teknologi til kontinuerlig dialyse (CRRT) , som bruges i forbindelse med akut nyresvigt. Teknologien betyder, at væsken fjernes langsomt og kontinuerligt og kan afhjælpe et akut nyresvigt og støtte den generelle restitution.  Vores egenudviklede teknologi kan også støtte behandlingen af andre organer end nyrerne.

Prismax sygeplejerske og patient

Vi udvikler intensiv behandling

Akut nyresvigt betyder, at nyrerne pludselig holder op med at fungere, oftest på grund af en alvorlig infektion eller et traume. Hvis der behandles hurtigt, og patienten ikke har andre alvorlige sygdomme, behøver skaderne på nyrerne ikke være permanente. De seneste fremskridt inden for behandling af akut nyresvigt kan bidrage til, at du eller én, som står dig nær, får den rette behandling i tide. Baxter er pioner inden for organsupport og ønsker at hjælpe sundhedspersonalet med at give effektiv kontinuerlig dialysebehandling (CRRT) til patienter med akut nyresvigt og andre lidelser.

Vi udvikler intensivbehandlingen

Adgang

Vores teknologi til kontinuerlig dialyse findes i over 80 lande og på 29 sprog.

Kvalitet

Vores CRRT-teknologi yder den højeste behandlingsstandard ved akut nyresvigt på en intensivafdeling. Der er hidtil udført over 7 millioner behandlinger verden over.

Sikkerhed

Vores CRRT-teknologi er et yderst præcist system med indbyggede sikkerhedsfunktioner, som hjælper sundhedspersonalet med nøje overvågning og behandling af patienten.