Ernæringsbehandling

Ernæringsbehandling

Hvis du lider af en sygdom, som gør, at du ikke får tilstrækkelig næring, kan Baxters livreddende ernæringsopløsninger hjælpe dig.

Underernæring kan være et stort problem for mennesker, som er sundhedsmæssigt svækkede. Det kan handle om for tidligt fødte børn, kræftpatienter som får kemoterapi og ikke kan spise almindelig mad, patienter som har gennemgået omfattende operationer, og kronisk syge patienter.

Det er ofte vanskeligt eller umuligt at få alle de næringsstoffer, som er nødvendige for at komme til kræfter og holde sig sund, også selvom man får mad gennem en sonde. Baxter var først med at udvikle parenterale (intravenøse) ernæringsopløsninger i 1940'erne og er førende inden for klinisk ernæring takket være vores innovative og lettilgængelige produkter og ydelser.

Sammen med læger, sygeplejersker og diætister arbejder vi for, at patienterne får alle de næringsstoffer, de har brug for på god måde, så de kommer til kræfter igen.  

Smilende kvinde

Parenteral næringstilførsel i hjemmet

Kroniske sygdomme, som påvirker mavetarmkanalen, for eksempel synkebesvær, nedsat tarmfunktion, inflammatoriske tarmsygdomme, forhindringer i tarmen eller forkortet tarm efter operation, kan også føre til behov for daglig tilførsel af næringsstoffer som supplement til eller erstatning for normal kost. Parenteral ernæring (næringstilførsel) i hjemmet blev introduceret i begyndelsen af 1970'erne og er i dag en almindelig behandlingsmetode over hele verden. Patienter på parenteral ernæring i hjemmet kan få de næringsstoffer, de har brug for i deres vante omgivelser hjemme takket være individuelle ordinationer fra lægen.   

Vi udvikler den globale ernæringsbehandling

Adgang

Vores produkter og tjenester til ernæringsbehandling bruges i forskellige behandlingsmiljøer, for eksempel på intensive afdelinger, hospitaler, plejehjem, klinikker og i hjemmet.

Kvalitet

Vores produktudbud indeholder de vigtigste stoffer til en næringsrig ernæringsopløsning: proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, elektrolytter, sporstoffer og vitaminer.

Sikkerhed

Vores færdigblandede produkter tilberedes i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder. Der kan fremstilles individuelle ordinationer med vedvarende høj kvalitet og sikkerhed ved hjælp af vores førende lægemiddelteknologi.