Kirurgi

Kirurgi

Vi har et tæt samarbejde med operationsteams over hele verden, så de kan håndtere udfordringer i forbindelse med operationer hurtigt og præcist.   

Når operation er nødvendig, er der to ting, som betyder mest: Et godt slutresultat og et minimum af komplikationer. For at din operation skal lykkes, fokuserer vi først og fremmest på at støtte behandlingsteamet med innovative løsninger, som hjælper med at mindske risikoen for blødningskomplikationer under og efter operationen.

Vores førende kirurgiske produkter anvendes i forbindelse med mange forskellige typer indgreb og hjælper kirurger med at standse blødninger, forsegle og reparere væv samt udføre mikrokirurgi. Vores produkter gør det også lettere for narkoselægerne at give de mest almindelige inhalationsgasser.

Opererende kiruger på operationsstuen

Vi udvikler kirurgien med vores blodstørknende midler

Under en operation kan der forventes en vis blødning, men hvis blødningen bliver for kraftig, kan det føre til alvorlige komplikationer. Almindelige metoder til at standse blødninger, for eksempel suturer eller diatermi, hjælper ikke altid eller kan være upraktisk ved visse typer operationer. I disse tilfælde kan din læge i stedet anvende blodstørknende midler (hæmostatika) eller forseglingsprodukter til at håndtere blødningen. Vi er førende inden for hæmostatika og stræber efter at tilbyde innovative løsninger, som hjælper kirurger med at arbejde hurtigt og effektivt.

Vi udvikler kirurgien

Adgang

Produkter fra Baxter anvendes på operationsstuer i næsten 60 lande.

Kvalitet

Kirurger sætter deres lid til vores kvalitetsprodukter for at opnå bedre resultater.

Sikkerhed

Baxters produkter hjælper kirurger med at mindske komplikationer under og efter en operation1.