Nyrebehandling

Nyrebehandling

I vores arbejde for at forandre og forbedre behandlingen af nyresyge fokuserer vi på at samarbejde med dig om at opnå bedre resultater for dine patienter, når de gennemgår de forskellige behandlingsmuligheder. Vi ønsker at tilbyde de bedste standarder og den bedst mulige adgang til behandling.

Kronisk nyresygdom (CKD) er et akut og stigende globalt problem. Vi anslår, at der findes 4 millioner patienter i verden med kronisk nyresvigt og yderligere nogle millioner, som ikke er diagnosticerede. Og antallet forventes at stige for hvert år. Men din tid og dine økonomiske ressourcer øges ikke i samme takt som patientpopulationen. Vi er klar over, at du har brug for innovative produkter og tjenester, som hjælper dig med at opnå bedre resultater for dine patienter.

Vi har arbejdet sammen med sundhedspersonale inden for nyrebehandling i mere end 60 år for at fokusere på at udvikle nye og forbedrede produkter og tjenester til både hæmodialyse (HD) og peritonealdialyse (PD) – og vi fortsætter med at udvikle nye behandlingsmetoder, som for eksempel udvidet hæmodialyse (HDx) og webbaseret IT-tjeneste til fjernkontakt (Sharesource).

Vi udvikler den globale nyrebehandling

Adgang

Vi hjælper dig med at gøre behandlingsalternativer tilgængelige på flere måder: gennem nye teknologier og tjenester, som gør det muligt at give behandling forskellige steder (hjemme og på afdeling/hospital) og ved at gøre driften mere effektiv.

Kvalitet

Vi drives af overbevisningen om, at der altid findes plads til forbedringer i behandlingskvaliteten. Selvom nutidens behandlingskvalitet er god, kan den forbedres yderligere med nye, meningsfulde løsninger.

Mere enkel pleje

Innovation handler om at forenkle behandlingslogistikken, hvilket kan reducere den mentale og fysiske belastning inden for sundhedspleje.

Disse oplysninger er udelukkende beregnet til sundhedspersonale.

Baxter Nutrition webinars

Uddannelser og Webinarer inden for nyrebehandling

Her kan du læse mere om Baxters uddannelser og Webinarer inden for nyrebehandling.

HOMECHOICE CLARIA med SHARESOURCE

Vi er førende med vores webbaserede IT-tjeneste SHARESOURCE, platformen til fjernkontakt

SHARESOURCE øger din rækkevidde. Du kan se, hvordan patienten håndterer sin behandling i hjemmet og har mulighed for at gribe ind tidligere, hvis der skulle opstå problemer. Vores webbaserede IT-tjeneste er den eneste globalt tilgængelige tovejsteknologi, som lader dig følge og fjernstyre behandlinger (for eksempel ændre en recept) fra afdelingen. Patienter, som bruger et automatiseret system til peritonealdialyse (PD) med SHARESOURCE fortæller, at de føler sig tryggere ved deres hjemmebehandling1. Sundhedspersonale fortæller, at de ser en stigning i forebyggende patientkontakter og justeringer af APD-ordinationer2, hvilket kan bidrage til at mindske3 risikoen for komplikationer, som kan føre til hospitalsindlæggelse. Sundhedspersonale har endda kunnet rapportere nedsat ressourceforbrug og dermed lavere omkostninger4. HOMECHOICE CLARIA APD-systemet er udstyret med SHARESOURCE.

THERANOVA dialysator

HDx med THERANOVA til udvidet hæmodialysebehandling

HDx med THERANOVA er vores nye dialysebehandling til patienter med kronisk nyresvigt. THERANOVA-dialysatoren har en innovativ membran, som giver udvidet hæmodialysebehandling (HDx).

HDx med THERANOVA findes i Canada og på udvalgte markeder i Europa, Latinamerika og Asien.

Baxter rejseservice

Baxter rejseservice for nyrepatienter, som behandles med PD

Baxters rejseservice er til for at hjælpe nyrepatienter, som behandles med PD , med at få deres væsker og tilbehør leveret til rejsemålet, uanset om det er en ferie- eller en arbejdsrejse.

Vores kundeservice koordinerer leveringen af alt det, som er nødvendigt til behandlingen, direkte til rejsemålet og sørger for, at det når frem 1-2 dage inden patientens ankomst. Vi kan også oplyse, om der findes sygehus med nyreafdeling eller en PD-modtagelse på rejsemålet, hvor patienten kan henvende sig ved behov.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om rejseservicen, og hvordan du booker levering, er du
velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Hjemmeleverence af medicin - Baxter

Hjemmeleverancer

Hjemmeleverancer sker trygt og nemt

Mange kronisk syge patienter, som får gentagne eller længerevarende behandlinger, kan få disse hjemme i stedet for på sygehuset. Det gør, at de slipper for mange rejser frem og tilbage til sygehuset og får kræfter til andet. Vi kan levere lægemidler og alt tilbehør til behandlingen direkte hjem til patienten. Servicen indgår i Baxters lægemidler, som anvendes ved hjemmebehandling, og som udskrives på recept.

Primære produkter og tjenester til nyrebehandling