Arbejde hos os

Arbejde hos os

En meningsfuld karriere.

Vi kan tilbyde et interessant og givende arbejde, som afspejler vores medarbejderes engagement i missionen om at redde og opretholde liv. Vores virksomhed fremmer mangfoldighed og en inkluderende kultur, hvor alle opmuntres til at lære nyt og vokse med nye opgaver. Vi ansætter mennesker med forskellige kompetencer og baggrunde, fra videnskabsfolk og forskere til personer med erfaring fra blandt andet produktion og processer, teknologi, jura, markedsføring og salg. Læs mere herunder om mulighederne for en meningsfuld karriere hos Baxter. jobs.baxter.com

 

 

 

Scientist in a lab

En mulighed for at påvirke menneskers liv

Vi giver dig mulighed for at vokse både fagligt og personligt. Som ansat hos os bliver du opmuntret til at lære mere og skabe innovative løsninger, samtidig med at dit arbejde gør en meningsfuld forskel for millioner af mennesker over hele verden.  Få mere at vide om de mange karrieremuligheder hos Baxter, og se nærmere på det område som bedst passer til dine kompetencer og dit specialeområde.

High Performing Teams

Et velfungerende team

Vi ansætter mennesker med forskellige kompetencer og baggrunde, fra videnskabsfolk og forskere til personer med erfaring fra blandt andet produktion og processer, teknologi, jura, markedsføring og salg.

Engagement

Vi involverer vores medarbejdere og former fremtiden

En bredt sammensat medarbejderstyrke

Hos Baxter er vi overbevist om, at mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen skaber innovation, tillidsfuldt samarbejde og bidrager til en succesfuld og bæredygtig virksomhed. Det er fundamentet for Baxters globale inklusionsstrategi – at ansætte og fastholde en bredt sammensat medarbejderstyrke og være inkluderende i kontakten med alle vores interessenter.

Udvikling på jobbet

Hos Baxter investerer vi i vores medarbejdere og deres muligheder for at vokse og udvikle sig. Vi har omfattende programmer til at udvikle ledere, som drives af at finde innovative løsninger med patienten i centrum. Vi er af den overbevisning, at medarbejderne vokser gennem en kombination af joberfaring, relationer og uddannelse, og at ansvaret for karriereudvikling deles mellem medarbejdere og deres chefer.

Fordele

Et vigtigt element i Baxters vision er at blive den bedste arbejdsplads. Vi tilbyder derfor vores ansatte et omfattende program af ydelser og goder. Vi mener, det er vigtigt at kunne tilbyde konkurrencedygtige lønninger og samtidig belønne medarbejdere for et godt resultat.

En innovationsorienteret virksomhedskultur

Vores innovationsorienterede virksomhedskultur fremmer både personlig og faglig udvikling. Vores medarbejdere opmuntres til at vokse, samtidig med at de finder nye veje til at skabe nye, meningsfulde løsninger, som gør en forskel for millioner af patienter over hele verden.

Relevante overskrifter