Vi forenes for at redde og opretholde liv

Two physicians discussing

Hillrom er nu en del af Baxter

Baxter og Hillrom går sammen om at løse udfordringerne i et sundhedsvæsen under udvikling. Sammen vil vi arbejde for at muliggøre en øget plejeeffektivitet, forbedre behandlingsresultaterne samt udvide adgangen til pleje på hospitalet, i hjemmet eller andre plejeinstitutioner.

Vores fokus på sundhedspersonale og patienter

Vi arbejder i det vigtige krydsfelt, hvor innovative produkter til at redde og opretholde liv møder de læger, sygeplejersker og det apotekspersonale , som gør behandlingerne mulige. Vi fokuserer på at forbedre resultaterne for patienterne og hjælpe vores samarbejdspartnere med at håndtere både udfordringer og muligheder i sundhedssektoren over hele verden. Få mere at vide om vores forskellige specialer.

Intensiv behandling

Innovative terapier, som behandler livstruende sygdomme i situationer, hvor hvert sekund tæller

Infusionsterapi og lægemiddeltilberedning

Avancerede infusionssystemer, medicin og teknologi til at sikre, at patienten får den rigtige behandling, og at behandlingen håndteres på en sikker og effektiv måde, fra ordination til sygesengen

​Ernæringsbehandling

Kliniske ernæringsopløsninger, som er udviklet til at hjælpe patienter med at holde sig sunde eller komme til kræfter

Nyrebehandling

Banebrydende behandlingsalternativer til mennesker med nyresygdomme, for eksempel peritonealdialyse og hæmodialyse

​Kirurgi

Vi hjælper kirurger og narkoselæger med at arbejde hurtigt og præcist for at mindske risikoen for komplikationer og øge effektiviteten på operationsstuen

Vores produkter

Vores produkter hjælper læger med at give deres patienter en mere effektiv behandling – på sygehusafdelingen, operationsstuen, intensivafdelingen, i hjemmet og på dialyseklinikken. Få mere at vide om vores omfattende produktsortiment.

Vi fremmer innovation

Vores fokus på at redde og opretholde liv mærkes i vores banebrydende arbejde og engagement i patientorienteret innovation. Vi drives af ønsket om at forme fremtiden og give noget tilbage til lokalsamfundet de steder, hvor vi arbejder.

Baxter employees with Beaker in Lab
Healthcare worker caring for a woman in Mexico

Vi ønsker at skabe en bedre fremtid ved at fremme innovation, stræbe efter høje standarder for socialt ansvar og arbejde for mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen.

Om os

 

Relevante overskrifter