Infusionsterapi og lægemiddeltilberedning

Infusionsterapi og lægemiddeltilberedning

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig og dine nærmeste, at lægemidler tilberedes og administreres korrekt under hospitalsopholdet, hele vejen fra apoteket til hospitalssengen.

På de mest kritiske tidspunkter på sygehuset skal du først og fremmest fokusere på at komme til kræfter. Vi fokuserer på at støtte dig og sundhedspersonalet med effektive intravenøse lægemidler og infusionsteknologier, som er udviklet med fokus på sikkerhed.

Vi er førende inden for lægemiddeltilberedning og -administration, og vores intravenøse opløsninger, forblandede lægemidler, behandlings- og infusionsteknologier findes på hospitaler og klinikker i over 100 lande verden over. Vi mener, at du som patient fortjener at have adgang til lægemidler og teknologier, som fremmer en effektiv lægemiddeladministration og mindsker risikoen for medicineringsfejl.

Adgang

Vi samarbejder med mange forskellige hospitaler og klinikker, og også nødhjælpsorganisationer, for at sikre adgangen til livsvigtige infusionsopløsninger og lægemidler, når der er brug for dem.

Kvalitet

Vores færdigkoblede antibiotika til infusion fremstilles med aseptisk teknologi, som giver lang holdbarhed, og vores infusionspumper skaber grundlag for behandling i hjemmet i et helt lukket system1.

Sikkerhed

Vores infusionspumper og koblede lægemidler er nemme og sikre at bruge, hvilket mindsker risikoen for medicineringsfejl2.