Om os

Om os

Baxters aktiviteter påvirker hver dag millioner af mennesker over hele verden. Vores produkter og behandlinger anvendes på hele sygehuset – fra akutafdelingen til operationsstuen, fra apoteket til intensivafdelingen – og forbedrer endda den pleje og behandling, patienter kan få i hjemmet.  

I over 85 år har vi spillet en vigtig rolle i arbejdet med at redde og opretholde liv. Og nu har vi en unik mulighed for at virkeliggøre vores mål om at forbedre sundhedsplejen globalt i mange år fremover.

Det er vores mission at redde og opretholde liv

Vores globale bestyrelse og ledelse

Vores innovative bestyrelse og ledelse sætter deres kompetencer ind på at hjælpe behandlingsinstitutioner med at løse dagens udfordringer inden for sundhedssektoren – at skabe bedre, hurtigere og mere omkostningseffektiv pleje og behandling af flere patienter.

Virksomhedsledelse

Vi ønsker at drive en virksomhed, som opfylder de højeste krav til kvalitet, sikkerhed og præstation på alle områder, og vi vil også fremover kunne tilbyde alle vores medarbejdere et førsteklasses arbejdsmiljø.

Innovation gennem samarbejde

At fremme innovation er afgørende for, at vi kan gennemføre vores mission om at redde og opretholde liv. Vi samarbejder med organisationer, læger og forskere i verdensklasse om til stadighed at udvikle mere effektive og smarte måder at løse sundhedssektorens mest akutte problemer.   

Vores sociale ansvar

Vi ønsker at drive virksomhed på den rigtige måde. Det betyder, at vi bidrager til at støtte og udvikle vores medarbejdere i de lokalsamfund, hvor vi er til stede, vores kunder, patienter og miljøet i alt, hvad vi gør.

Vores historie

I over 85 år har vi været først med væsentlige medicinske innovationer, som har forandret sundhedsplejen. Vi har altid stræbt efter at udvikle førende, ny teknologi til sundhedssektoren, fra de første kommercielt fremstillede intravenøse opløsninger til nutidens førende innovationer inden for intensivbehandling, ernæringsbehandling, nyrebehandling og kirurgi.

Global inklusion og mangfoldighed

For os hos Baxter handler inklusion og mangfoldighed om at etablere og udvikle bredt sammensatte og dygtige teams, som kan udvise engagement og innovationsevne.  Vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde en inkluderende og bredt sammensat medarbejderstab for bedre at kunne opfylde medarbejderes, kunders, leverandørers, patienters og behandleres behov over hele verden.

Awards and Recognition image

Udmærkelser og anerkendelser

Vi er stolte over de anerkendelser, vi har fået fra en række globale, nationale og regionale brancheorganisationer og tidsskrifter over hele verden. En række eksempler på, hvad det er lykkedes os at opnå for nylig, viser, at Baxter er en førsteklasses arbejdsgiver, som fremmer mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen, tager samfundsansvar og driver en bæredygtig virksomhed.