Opdatering angående COVID-19

Pressemeddelelse

København - March 18, 2020

Baxter i Danmark har de seneste uger holdt flere møder med relevante myndigheder, brancheforening, m.fl. for at udveksle råd og anbefalinger i den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Vi gør alt der står i vores magt for at beskytte sårbare patientgrupper og de alvorligt syge COVID-19 patienter med akut behov for intensiv behandling.

Her er den seneste opdatering på, hvordan Baxter bidrager med at hjælpe hospitaler, sundhedspersonale og patienter;

  • Baxter har ikke haft nogen produktionsafbrydelser på af trods den alvorlige situation i flere af vores produktionslande, og der bliver arbejdet med maximal kapacitet. Vores leverancer fungerer normalt trods stor efterspørgsel, og i samarbejde med vores kunder administrerer vi aktivt deres lagerniveau.
  • Vi forventer, at den store efterspørgsel vil fortsætte, specielt efter produkter til intensiv behandling. Derfor monitoreres kundernes bestillingsmønster for at kunne sikre alle kunder tilgang til produkter under hensyntagen til hvor kritisk situationen er og risikoniveau.
  • Vores team i Danmark har kontinuerlig kontakt med både chauffører og patienter. Chaufførerne er uddannede og forstår risiciene for vores hjemmepatienter, og de følger myndighedernes anbefalinger. Hvis en patient har nogen specifikke ønsker eller spørgsmål, beder vi chaufførerne henvise dem til Baxter’s team på telefon 8031 0143 eller på e-mail [email protected]
  • Vores højeste prioritet er patientsikkerhed og støtte til vores kunder i sundhedssektoren. Flere regioner i Danmark har indført besøgsforbud, men vi er tilgængelige via e-mail, telefon, web møder eller video møder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe.
  • Eventuel medie kontakt bedes rettet til: Camilla Sjöström på +46 703798300