Vi støtter de berørte efter de seneste orkaner og jordskælv i Mexico

Baxters mission at redde og opretholde liv indebærer også, at vi hjælper til i krisesituationer.

Vi tilbyder vores hjælp til alle, som blev ramt af de seneste orkaner over Puerto Rico, Caribien og USA samt jordskælvene i Mexico. Mens vi venter på yderligere information om omfanget af ødelæggelserne efter orkanen Maria i Puerto Rico og Caribien og ser de bestræbelser, der gøres for at genopbygge samfundet efter jordskælvet i Mexico City, går vores tanker til alle de berørte. Efter de seneste orkanvarsler satte vi vores beredskabsplan i værk, som dækker alle de foranstaltninger, vi træffer, før, under og efter orkanen. Sikkerheden for vores ansatte, familier og øvrige beboere i de lokalsamfund, hvor vi arbejder, er afgørende, og vi fokuserer på, at patienter skal have fortsat adgang til de behandlinger, som de har behov for.

En særlig tak til udrykningspersonalet, som var til stede for at tage hånd om de enorme skader efter naturkatastroferne, og vores ansatte, som arbejder for at hjælpe patienterne i denne vanskelige tid.

Baxter International Foundation har givet donationer til vores samarbejdspartnere på det humanitære område – amerikansk Røde Kors, Americares og Direct Relief – for at hjælpe med at imødekomme behovene. Fonden matcher også den sum, som medarbejderne donerer til krisehjælp.

For at kunne være først til stede og imødekomme allerede eksisterende behov i udsatte områder, arbejder Baxter også sammen med for eksempel Americares og Direct Relief om at distribuere produkter til krisehjælp til forebyggelse.

Læs mere om Baxters engagement inden for områderne produktdonationer og socialt ansvar.