Støtte til mennesker, der har behov for hjælp efter orkanen Harvey

Baxters mission at redde og opretholde liv indebærer også, at vi hjælper til i krisesituationer.

Vi stiller op for de berørte i det sydøstlige Texas og de omgivende områder, som blev hårdest ramt af orkanen Harvey og tilbyder vedholdende støtte.

Vi har støttet vores ansatte på stedet, som har arbejdet døgnet rundt med at levere livreddende og livsopretholdende produkter til lokale sygehuse og nyreklinikker. Vi retter en særlig tak til det engagerede sundhedspersonale, som tager hånd om de kronisk syge patienter, som befinder sig midt i katastrofen, og alle andre som arbejder utrætteligt for at hjælpe de berørte.

Baxter International Foundation har givet donationer til vores samarbejdspartnere på det humanitære område – amerikansk Røde Kors, Americares og Direct Relief – for at hjælpe med at imødekomme behovene. Fonden matcher også den sum, som medarbejderne donerer til krisehjælp.

For at kunne være først til stede og imødekomme allerede eksisterende behov i udsatte områder, arbejder Baxter også sammen med for eksempel Americares og Direct Relief om at distribuere produkter til krisehjælp til forebyggelse.

Læs mere om Baxters engagement inden for områderne produktdonationer og socialt ansvar.