At nå ud til flere patienter i en verden uden grænser

I går havde jeg fornøjelsen at repræsentere Baxter på Fortunes årlige Brainstorm Health-konference, hvor jeg sad i panelet ”Grænseløs verden” sammen med George Barrett, Cardinal Healths bestyrelsesformand, og Michael Milken, bestyrelsesformand for Milken Institute.

Præcis som mange af de andre brancher og teknologier, som vi er afhængige af i vores hverdag, påvirkes sundhedspleje af globaliseringen - nogle gange på en god måde, andre gange på en mindre god. Globaliseringen har uden tvivl bidraget til at øge bevidstheden og ekspertisen om samt adgangen til kvalitetsbehandling af patienter over hele verden. Samtidig har globaliseringen skabt nye udfordringer, for eksempel epidemier, stigende problemer med fedme, diabetes og kroniske nyresygdomme i udviklingslandene.

Der er fortsat mange måder at udnytte fordelene ved globaliseringen inden for sundhedssektoren og tilknyttede sektorer – fra at udvikle mere standardiserede kliniske studier til nye forretningsmodeller for forskning og udvikling og for forsyningskæden. Panelet understregede, at det vigtigste for branchen, lovgivere og behandlingsinstitutioner over hele verden er i fællesskab at favne de nye muligheder.

Baxter indtager en position, så vi kan gøre en forskel. Med vores 47.000 medarbejdere verden over, som motiveres af missionen om at redde og opretholde liv, og vores produkter, som gør livet lettere for patienter i over 100 lande, fortsætter vi med at udvikle innovative løsninger, som øger adgangen til kvalitetsbehandling af flere mennesker.

—Joe Almeida, bestyrelsesformand og administrerende direktør