Baxter udnævnt til en af de 100 bedste virksomhedsborgere (corporate citizens)

100 Best Corporate Citizen LogoBaxter blev for nylig udnævnt som en af årets 100 bedste virksomhedsborgere af magasinet Corporate Responsibility Magazine. Vi er meget beærede over udmærkelsen.

Baxters fokus på at være en ansvarlig virksomhedsborger går hånd i hånd med vores mission om at redde og opretholde liv. Det kan kun ske gennem ansvarlige forretninger, som skaber varig samfundsmæssig, miljømæssig og økonomisk værdi. Uanset om det handler om at øge adgangen til kvalitetsbehandling for flere patienter, mindske vores indvirkning på klimaet eller udføre frivilligt arbejde inden for lokal velgørenhed, er målet at gøre en reel forskel gennem vores aktiviteter og vores indsats som førende virksomhed inden for sundhedspleje.

Vores succes afhænger helt og holdent af vores 47.000 medarbejdere over hele verden, som konstant inspireres til at tænke større og nå længere til fordel for de interessenter, som sætter deres lid til os. Vores medarbejderes engagement er med til at skabe fremskridt hver dag.

—Joe Almeida, bestyrelsesformand og administrerende direktør